Welkom bij de Webwinkel van BondigroHome !!!

Nu biedt BondigroHome u direct toegang tot duizenden producten op het gebied van meubels, witgoed en interieur. De getoonde prijzen zijn all-in Bonaire, dus GEEN onvoorziene kosten voor transport, koers en invoerrechten. De prijs die u ziet, is de prijs die u totaal betaalt.

Naast het prijsvoordeel profiteert u natuurlijk ook van de Bondigro garantie van 3 maanden op meubels en van 12 maanden op witgoed..

Hoe werkt het?

De artikelen in de categorie “SHOWROOM BONAIRE” zijn meestal uit voorrraad leverbaar. Alle andere artikelen moeten voor u worden besteld.
In de huidige situatie met COVID zijn zowel leveranciers als containertransporten vaak vertraagd, waarop wij helaas geen invloed kunnen nemen.
Hierdoor is het voor ons helaas onmogelijk geworden een precieze levertijd te noemen.

Betaling

Is het totaalbedrag kleiner dan $ 200? Maak dan het gehele bedrag over op onze bankrekening MCB 4072 2501 t.n.v. Bondigro BV.

Is het totaalbedrag groter dan $ 200? Maak dan een aanbetaling van 30% over op onze bankrekening MCB 4072 2501 t.n.v. Bondigro BV. De rest van het bedrag vragen wij u bij aflevering te betalen.


Gebruik a.u.b. uw bestelnummer als betalingsreferentie. Contante betaling in de winkel is NIET meer mogelijk.

Zodra wij de betaling hebben ontvangen en verwerkt, nemen wij per email contact met u op.
Heeft u vragen ? Neemt u contact op via webshop@bondigro.com Het heeft geen zin naar de winkel te komen, voordat er contact met u is opgenomen..